fbpx

Kατασκευή eshop τιμή

Στη Bluemind Digital Marketing Services πραγματοποιούμε την κατασκευή e-shop σε οικονομική τιμή και φροντίζουμε να χαρακτηρίζονται από υψηλή ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου, να διαθέτουν πρωτόκολλο ασφαλείας (ssl), να διευκολύνουν εσάς στη διαχείρσή τους, αλλά και οι πελάτες σας να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία από την επιλογή τους να αγοράσουν από εσάς.

Η κατασκευή eshop σε τιμή που θα σας εκπλήξει ευχάριστα είναι μία ολοκληρωμένη λύση από την Bluemind Digital Marketing Service s, που φροντίζει να μην αφήνει τις επιχειρήσεις μόνες τους στο χάος του δαιδαλώδους digital marketing.

Γιατί μπορούμε να κατασκευάσουμε το eshop της επιχείρησης σας σε οικονομική τιμή;  

Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι σας, γιατί πιστεύουμε ότι “οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς συνεργάτες”. Η κατασκευή eshop σε οικονομική τιμή, που σας προτείνουμε δεν περιλαμβάνει διασυνδέσεις με skroutz, bestprice, social media. Επίσης, δεν καταχωρούμε εμείς τα προϊόντά σας, αλλά το κάνετε εσείς οι ίδιοι με την υποστήριξή μας.

Κατασκευή eshop τεχνικά χαρακτηριστικά ιστότοπου
 • Κατασκευή eshop με wordpress – woocommerce
 • Δημιουργία eshop responsive (mobile – tablet) για αυτόματη προσαρμογή εμφάνισης σε όλες τις συσκευές, χωρίς να χαλάει η εμφάνιση του ηλεκτρονικού καταστήματος
 • Δημιουργία κατηγοριών και υποκατηγοριών προϊόντων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησή σας
 • Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης για να αξιολογείστε υψηλά από τη Google
 • Διαδικασία εγγραφής μέλους – πελάτη (Sign In)
 • Λειτουργικότητα και ευκολία στον χρήστη σε όλα τα στάδια της οnline αγοράς μέχρι το τελικό check out και την πληρωμή-ολοκλήρωση της παραγγελίας
 • Αυτόματη ενημέρωση του διαχειριστή eshop και με email για κάθε παραγγελία, όπως και του πελάτη σας ότι λάβατε την παραγγελία του
 • Σχεδιασμός eshop φιλικός στις μηχανές αναζήτησης και κυρίως στη Google
 • Απεριόριστες κατηγορίες/υποκατηγορίες
 • Απεριόριστα προϊόντα
 • Σύνδεση με Google Analytics λογαριασμό για να έχετε τα στατιστικά του ηλεκτρονικού σας καταστήματος
 • Δημοσίευση sitemap στη Google, μία διαδικασία που ειδοποιεί τη Google να περάσει άμεσα πάνω από το site σας και να το αξιολογήσει

“Στη Bluemind Digital Marketing βλέπουμε την κατασκευή eshop με δημιουργική και στρατηγική άποψη. Σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργούμε, κάθε στοιχείο και χαρακτηριστικό που αναπτύσσεται για τους πελάτες μας, θα πρέπει -όχι μόνο να είναι εκπληκτικό σε αποτέλεσμα- αλλά και να εξυπηρετεί τον σκοπό της δημιουργίας του. “

Κατασκευή eshop με δυνατότητα επεκτασιμότητας

Στην κατασκευή οικονομικού eshop έχουμε προβλέψει να υπάρχουν όλες οι δυνατότητες επεκτασιμότητας του. Με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι, ότι κάθε εργαλείο ή λειτουργία, που θα χρειαστεί να προσθέσετε στο μέλλον, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα μπορεί να το υποστηρίξει.

Στη Bluemind Digital Marketing Services κατασκευάζουμε eshop και ιστοσελίδες με πλήρη επεκτασιμότητα σε τεχνολογίες και εφαρμογές αιχμής.

Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι έχουμε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να προσθέσουμε λειτουργίες, που στο αρχικό στάδιο κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είχαν προβλεφθεί ή δεν ήταν αναγκαίες.

Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε άμεσα και κυρίως αποτελεσματικά το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Μιλήστε μαζί μας στο 210 86 62975.

Γιατί οι επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται στην κατασκευη eshop;

Η δυνατότητα να κατανούμε τις απαιτήσεις των πελάτων μας και της αγοράς, που δραστηριοποιούνται, το πάθος μας για το διαφορετικό σε κάθε έργο μας, η δυνατότητα να προσφέρουμε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, σε νέες λειτουργίες των ηλεκτρονικών καταστημάτων που διαχειριζόμαστε, μας κατατάσσουν στους κορυφαίους κατασκευαστές eshop στην Ελλάδα.

Γι’ αυτό και μας εμπιστεύονται, όχι μόνο επιχειρήσεις, αλλά και τεχνικοί κατασκευής eshop τους οποίους υποστηρίζουμε σε τεχνικά θέματα, που αντιμετωπίζουν στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων.

kataskevi eshop oikonomiko paketo
Κατασκευή eshop τιμή

Το πακέτο προσφοράς της Bluemind Digital Marketing Services περιλαμβάνει την κατασκευή eshop στα 900 ευρώ. Χάρη στην αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας, θέλουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε μία ωφέλιμη εμπειρία στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος.

kataskevi eshop thessaloniki kriti larisa

Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη

Η κατασκευή ιστοσελίδων, όπως και η κατασκευή eshop από απόσταση είναι εφικτή για την ομάδα της Bluemind Digital Marketing Services. 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε τη νέα σας ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή και ιστοσελίδες με online διαχείριση κρατήσεων για ξενοδοχεία και rent a car επιχειρήσεις, σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα κι αν βρίσκεστε.

Αν η επιχείρησή σας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την κατασκευή eshop σε συνεργασία με τους τοπικούς συνεργάτες μας.

Κατασκευή eshop Κρήτη

Η κατασκευή eshop στην Κρήτη είναι στα πλαίσια των υπηρεσιών που προσφέρουμε, καθώς συνεργαζόμαστε ήδη με τοπικές επιχειρήσεις, τόσο στην κατασκευή ιστότοπων όσο και στη διαχείριση του περιεχομένου τους.

Κατασκευή eshop Λάρισα

Η οργάνωση που διαθέτουμε στην εύκολη συγκέντρωση όλου του υλικού από τις επιχειρήσεις και εφαρμόζοντας μεθόδους on line επικοινωνίας και live διορθώσεων διευκολύνουν τόσο εμάς, όσο και τους πελάτες μας. Έτσι, αν η επιχείρησή σας βρίσκεται στη Λάρισα μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή eshop ή την κατασκευή ιστοσελίδας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή στο email info@bluemind.gr

Στη Bluemind Digital Marketing Services θέλουμε και γι’ αυτό μπορούμε να σας προσφέρουμε την κατασκευή eshop σε οικονομική τιμή!

Ακολουθήστε μας και στο Instagram πατώντας εδώ.

Ενημερωθείτε για τη σημαντικότητα του Facebook Pixel στη μεγιστοποίηση της απόδοση διαφημίσεων

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram