fbpx

Kατασκευή eshop τιμή

Στη Bluemind Digital Marketing Services πραγματοποιούμε την κατασκευή e-shop σε οικονομική τιμή και φροντίζουμε να χαρακτηρίζονται από υψηλή ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου, να διαθέτουν πρωτόκολλο ασφαλείας (ssl), να διευκολύνουν εσάς στη διαχείρσή τους, αλλά και οι πελάτες σας να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία από την επιλογή τους να αγοράσουν από εσάς.

Η κατασκευή eshop σε τιμή που θα σας εκπλήξει ευχάριστα είναι μία ολοκληρωμένη λύση από την Bluemind Digital Marketing Services, που φροντίζει να μην αφήνει τις επιχειρήσεις μόνες τους στο χάος του δαιδαλώδους digital marketing.

Γιατί μπορούμε να κατασκευάσουμε το eshop της επιχείρησης σας σε οικονομική τιμή;

Στη Bluemind.gr είμαστε γνώστες αυτού που ονομάζουμε e-commerce. Κατανοώντας την ανάγκη των επιχειρήσεων για κατασκευή eshop, ώστε να διευρύνουν τον κύκλο πωλήσεων τους πέρα από τα στενά γεωγραφικά όρια ενός φυσικού καταστήματος δημιουργήσαμε ένα basic eshop με διαφορετικά templates που περιλαμβάνει τις βασικές λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Θέλουμε όμως, να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι σας, γιατί πιστεύουμε ότι "οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς συνεργάτες". Η κατασκευή eshop σε οικονομική τιμή, που σας προτείνουμε δεν περιλαμβάνει διασυνδέσεις με skroutz, bestprice, social media και άλλες λειτουργίες e-commerce.

Επίσης, δεν καταχωρούμε εμείς τα προϊόντά σας, αλλά το κάνετε εσείς οι ίδιοι αφού εκπαιδευτείτε από την ομάδα μας.

Βλέπουμε την κατασκευή eshop με δημιουργικότητα και στρατηγική, υποστηρίζοντας πλήρως τη φήμη και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

Σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργούμε θα πρέπει -όχι μόνο να είναι εκπληκτικό σε αποτέλεσμα- αλλά και να εξυπηρετεί τον σκοπό της δημιουργίας του.

Συνδυάζουμε τη γνώση της στρατηγικής επικοινωνίας με την εμπειρία της τεχνολογικής ανάπτυξης eshop. Αυτό είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό μας

Δημιουργούμε eshop με δυνατότητες επεκτασιμότητας ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξετε eshop αλλά να προσθέτετε νέες λειτουργίες που προωθούν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αλλά και βελτιώνουν την εμπειρία των επισκετπών.

Κατασκευή eshop με δυνατότητες επεκτασιμότητας

Στην κατασκευή οικονομικού eshop έχουμε προβλέψει να υπάρχουν όλες οι δυνατότητες επεκτασιμότητας του. Με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι, ότι κάθε εργαλείο ή λειτουργία, που θα χρειαστεί να προσθέσετε στο μέλλον, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα μπορεί να το υποστηρίξει.

Στη Bluemind.gr κατασκευάζουμε eshop και ιστοσελίδες με πλήρη επεκτασιμότητα σε τεχνολογίες και εφαρμογές αιχμής.

Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι έχουμε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να προσθέσουμε λειτουργίες, που στο αρχικό στάδιο κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είχαν προβλεφθεί ή δεν ήταν αναγκαίες.

Γιατί οι επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται στην κατασκευη eshop;

Η δυνατότητα να κατανούμε τις απαιτήσεις των πελάτων μας και της αγοράς, που δραστηριοποιούνται, το πάθος μας για το διαφορετικό σε κάθε έργο μας, η δυνατότητα να προσφέρουμε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, σε νέες λειτουργίες των ηλεκτρονικών καταστημάτων που διαχειριζόμαστε, και οι συνέπεια μας στο χρόνο που υποσχόμαστε, μας κατατάσσουν στους κορυφαίους κατασκευαστές eshop στην Ελλάδα.

Γι' αυτό και μας εμπιστεύονται, όχι μόνο επιχειρήσεις, αλλά και ανεξάρτητοι junior developers στην κατασκευή eshop τους οποίους υποστηρίζουμε στην επίλυση τεχνικών ζητημάτων, που αντιμετωπίζουν στα έργα που αναλαμβάνουν.

kataskevi eshop oikonomiko paketo

Κατασκευή eshop τιμή

Το πακέτο προσφοράς της Bluemind Digital Marketing Services περιλαμβάνει την κατασκευή Basic eshop στα 1.200 ευρώ, προ ΦΠΑ, στη βασική του έκδοση. Χάρη στην αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας, θέλουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε μία ωφέλιμη εμπειρία στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επιπλέον, ακόμα κι αν ξεκινήσετε με το basic eshop στην τιμή προσφοράς των 1.200 ευρώ, μπορείτε να προσθέτε νέες λειτουργίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όποτε το αποφασίσετε, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε eshop.

Basic eshop

Ένα Basic eshop δεν υστερεί τεχνολογικά σε τίποτα από τα μεγάλα eshop που αναλαμβάνουμε. Η διαφορά του έγκειται στις λειτουργίες. Ενημερωθείτε παρακάτω για τις λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο Basic eshop.

 • Επιλογή template από έτοιμα θέματα που έχει δημιουργήσει η ομάδα μας με γρήγορη φόρτωση των σελίδων (1''-2'' δευτερόλεπτα)
 • Κατασκευή eshop σε 1 γλώσσα
 • Δημιουργία eshop responsive (mobile – tablet) για αυτόματη προσαρμογή εμφάνισης σε όλες τις συσκευές, χωρίς να χαλάει η εμφάνιση του ηλεκτρονικού καταστήματος
 • Δημιουργία κατηγοριών και υποκατηγοριών προϊόντων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησή σας
 • Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης αν το hosting είναι σε δικούς μας servers ώστε να αξιολογείστε υψηλά από τη Google
 • Διαδικασία εγγραφής μέλους – πελάτη (Sign In)
 • Λειτουργικότητα και ευκολία του χρήστη σε όλα τα στάδια της οnline αγοράς μέχρι το τελικό check out και την πληρωμή-ολοκλήρωση της παραγγελίας
 • Αυτόματη ενημέρωση του διαχειριστή eshop και με email για κάθε παραγγελία, όπως και του πελάτη σας ότι λάβατε την παραγγελία του
 • Σχεδιασμός φιλικών url προς στις μηχανές αναζήτησης και κυρίως στη Google
 • Απεριόριστες κατηγορίες/υποκατηγορίες, που μπορείτε να προσθέσετε και μόνοι σας
 • Απεριόριστα προϊόντα, που θα εκπαιδευτείτε να τα διαχειρίζεστε
 • Λειτουργία εκπτώσεων σε προϊόντα
 • Διασύνδεση με τράπεζα της επιλογής σας
 • Υπολογισμός μεταφορικών ανά νομό/πόλη και του κόστους αντικαταβολής
 • Σύνδεση με Google Analytics λογαριασμό για να έχετε τα στατιστικά του ηλεκτρονικού σας καταστήματος
 • Δημοσίευση sitemap στη Google, μία διαδικασία που ειδοποιεί τη Google να περάσει άμεσα πάνω από το site σας και να το αξιολογήσει
web content personalization ypiresies

Επιπλέον λειτουργίες eshop με extra κόστος

Στη Bluemind.gr η κατασκευή eshop δεν σταματά στη δημιουργία ενός basic eshop. Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες λειτουργίας της επιχείρησής σας.
 • Δημιουργία custom template ux/ui design
 • Δημιουργία funnels για περισσότερες πωλήσεις
 • Υπολογισμός μεταφορικών σύμφωνα με το βάρος, την τιμή ζώνης, τα πακέτα προϊόντων
 • Δυνατότητα φωνητικής λειτουργίας
 • Λειτουργία εξατομικευμένου περιεχομένου eshop (content personalization)
 • Διασύνδεση με εξωτερικά συστήματα facebook commerce, google merchant, skroutz, best price, erp, courier κ.α.
 • Δημιουργία xml & αυτόματη είσοδο προϊόντων από xml
 • Πολυγλωσσικό περιβάλλον
 • Προσθήκη blog
 • Προσθήκη περιεχομένου με SEO
 • Ανάπτυξη custom λειτουργιών με τη χρήση κώδικα
kataskevi eshop thessaloniki kriti larisa

Κακασκευή eshop - Bluemind.gr

Στη Bluemind.gr μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην κατασκευή eshop όπου κι αν βρίσκεστε. Η έδρα της Bluemind είναι στην Αθήνα, αλλά συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Χάρη στη μεθοδολογία μας, τον τεχνολογικό εξοπλισμό μας και την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να εξυπηρετούμε με άνεση επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο!

Η κατασκευή ιστοσελίδων, όπως και η κατασκευή eshop από απόσταση είναι εφικτή για την ομάδα της Bluemind Digital Marketing Services. 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε τη νέα σας ιστοσελίδα ή το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή και ιστοσελίδες με online λειτουργίες όπως διαχείριση κρατήσεων για ξενοδοχεία και rent a car, online ραντεβού και εξόφληση, σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα κι αν βρίσκεστε.

Κατασκευή eshop Κρήτη

Η κατασκευή eshop στην Κρήτη είναι στα πλαίσια των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Έχουμε δημιουργήσει eshop και ιστοσελίδες για επιχειρήσεις με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και το Ρέθυμνο.

Κατασκευή eshop Σπάρτη

Για επιχειρήσεις με έδρα την Σπάρτη έχουμε δημιουργήσει eshop αλλά και απαιτητικές ιστοσελίδες, τις οποίες υποστηρίζουμε ακόμα και σήμερα.

Κατασκευή eshop Λήμνος

Ακόμα και στη πανέμορφη Λήμνο έχουμε συνεργαστεί με επιχείρηση για την κατασκευή eshop για ρούχα και επιπλέον έχουμε την τεχνική υποστήριξη eshop στο νησί.

Κατασκευή eshop Λειβαδιά

Με την κατασκευή eshop σε ΚΟΙΝΣΕΠ υποστηρίξαμε το έργο μίας ομάδας γυναικών για πουλήσουν τα παραδοσιακά προϊόντα που παρασκευάζουν σε όλη την Ελλάδα.

Κατασκευή eshop Σαντορίνη

Πώς θα σας φαινόταν αν η επιχείρησή σας με έδρα ένα νησί του Αιγαίου μπορούσε να πουλήσει προϊόντα σε όλο τον κόσμο; Το eshop του πελάτη μας santorinieshop.gr, σήμερα, πουλά παραδοσιακά προϊόντα Σαντορίνης σε όλο τον κόσμο!

Αν ενδιαφέρεστε και εσείς για την κατασκευή eshop από τη Bluemind.gr επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή στο email [email protected]

Ακολουθήστε μας και στο Instagram πατώντας εδώ.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram